• IMAGO Podpora

    Želimo vam pomoći da budete uspješniji, pa vam zato nudimo podršku putem foruma i email-a, a telefonski za korisnike s kojima imamo ugovor o podršci kao i za korisnike koji testiraju našu 30-dana važeću verziju. Platinum podrška je na raspolaganju klijentima koji traže veći nivo podrške.

    Jedan od najboljih načina da dobijete tehničku pomoć je dokumentacija priložena na ovim stranicama ili besplatni Online Forum. U njemu su sadržani pitanja i odgovori od ljudi kao što ste vi, koji su prikupljani godinama. Ukoliko niste registrirani za Online diskusiju, molimo da kliknete na link Prijava/Registriraj se, koji se nalazi na dnu ovih stranica.

FAQ

Kolekcija najčešće postavljenih pitanja (FAQ) pruža brzi odgovor na mnoga uobičajena pitanja vezana uz naš softver. Također pruža linkove na detaljnije informacije dostupne na našim internet stranicama. Molimo da ovdje potražite odgovor na svoja pitanja prije no što pošaljete post na našem forumu ili prije no što nam pošaljete email.
FAQ

Forum

Na našem besplatnom Online Forumu možete postavljati pitanja ili započeti diskusiju vezanu za korištenje Imago programa. Forum je podijeljen po grupama i temama a sadržava pitanja i odgovore nas i naših korisnika prikupljanih godinama. Ukoliko niste registrirani za Online diskusiju, molimo da kliknete na link Prijava/Registriraj se, koji se nalazi na dnu ovih stranica.
Forum

Documentation

Imate problem? Trebate tehničku pomoć? Provjerite našu Online dokumentaciju gdje možete pronaći sve odgovore na vaša pitanja.
read more

Video

Video arhiva; naučite koristiti Imago gledajući video.
read more