• IMAGO Softver

  Većina tvrtki sustavno prati samo onaj dio svog poslovanja na koji su zakonski obvezani, no taj dio poslovanja je tek pozitivna posljedica jednog dijela poslovnih događaja. Imago je nastao zbog potrebe da se poslovanje i efikasnost podignu na viši nivo, a na osnovu iskustva informacijski razvijenih zemalja.

  Mnoga ekonomska istraživanja provedena u zadnja dva desetljeća, nedvosmisleno su utvrdila da je zajednicka karakteristika svih uspješnih tvrtki sustavni način prikupljanja i analiza poslovnih podataka.

 • DIO KOJI VAM NEDOSTAJE

  Ukoliko imate potpun uvid u događaje od trenutka njihovog nastanka, tada ste najbliže pojmu cjelovite kontrole vaše tvrtke. Imago ne mijenja vaš način poslovanja, ali će bitno promjeniti vaš uvid u poslovne procese te tako uštedjeti vaše vrijeme i vaš novac.

  Prati realizaciju projekata i podršku koju pružate svojim korisnicima. Evidentira izvršene kontakte i analizira njihovu uspješnost. Prati proces izvršenja kroz radne naloge. Arhivira elektronsku poštu i poslovnu dokumentaciju. Povezuje članove vašeg tima i daje uvid u status svih poslovnih događaja.

 • IMAGO STARTER

  Proces prikupljanja i analiziranja poslovnih informacija u pravilu je kompleksan i oduzima previše vremena i resursa. Imago vam pomaže da bolje upoznate svoje klijente i njihove potrebe te vam daje potpun uvid u status svih ključnih poslovnih događaja unutar vaše poslovne organizacije.

  To su procesi koje svaka organizacija mora ubrzati, poboljšati kako bi ostala konkurentna na tržištu. Naš softver vam pomaže da detektirate ključne događaje u procesu svog poslovanja te vam time pomaže pri donošenju poslovnih odluka.

 

Praćenje Klijenata

Evidentirajte poslovne partnere i kontakt osobe te pratite svu vašu komunikaciju s njima. Povežite sve poslovne događaje logične cijeline, kreirajte ponude, narudžbe, račune i uplate.

Upravljanje Kontaktima

Jednostavno kreirajte zapisnike o izvršenim kontaktima, klasificirajte ih i pratite njihov tijek.

Upravljanje Resursima

Dodijelite poslove korisnicima ili timovima i realizirajte svoje poslove brže nego ikada prije.

Pristup i Sigurnost

Modelirajte svoju organizacijsku strukgruru i definirajte prava pristupa svakog korisnika. Koristite naš napredni model sigurnosti pri definiranju svakog poslovnog događaja ili pravom pristupa svakog od korisnika.

Vođenje Projekata

Upravljanje projektima, zadacima, resursima i troškovima. Komunicirajte, radite zajedno i realizirajte projekte u timu. Primajte i šaljite podsjetnike. Priložite dokumente i podijelite ih s ostalim korisnicima.

Proizvodi i Usluge

Definirajte i upravljajte proizvodima i uslugama. Izaberite ih sa padajućih izbornika ili ih jednostavno mišem prebacite u radni nalog, račun, narudžbu,..